Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail:
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

Kiválóan játszottak lányaink az ifjúsági MOATSZ Kupán és csapatbajnokságon

Kiválóan játszottak lányaink az ifjúsági MOATSZ Kupán és csapatbajnokságon

Nagyszerű hétvégét progukált ifjúsági lány csapatunk Budapesten. Az első játéknapont egyéniben, a másodikon pedig országos csapatbajnokságon vett részt a Benkő Anett, Rónafalvi Petra és a Schreiner Lilla trió.

A meglehetősen erős mezőnyben minden selejtező csoprtból ketten jutottak a főtáblára. Lányaink közül Benkő Anettnek és Schreiner Lillának sikerült a legjobb 24 közé kerülni 2. helyen. A folytatásban is remekül játszottak, és végül Benkő Anett a 10., Schreiner Lilla pedig a 16. helyen fejezte be a MOATSZ Kupát miután az új szabályoknak megfelelően a legjobb 16 között minden helyet kijátszanak a résztvevők. Mindhárom lányunk kiválóan

A jó formát átmentették játékosaink a vasárnapi csapatbajnokságra is. A SZAK-Sportiskola a Statisztika PSC "B" és a Szekszárdi AC "A" csapatával került össze. Innen szinte lehetetlennek tűnt a továbbjutást jelentő első két hely megszerzése. A csajok azonban nem így gondolták, és hajszál híján kiharcolták a legjobb 6 közé kerülést.

SZAK-Sportiskola - Szekszárd AC "A"  2 - 3

Benkő Anett szerezte mindkét győzelmünket egészen parádés játékkal. Schereiner Lilla 2-0-s előnyre tett szert a jóval esélyesebb Korda Kitti ellen, és 3. játszmában is vezetett. 9-9-es állásnál 2 poénra voltunk a továbbjutástól a mindent eldöntő összecsapáson. Lilla sajnos innen veszített és ezzel elúszott a mérkőzés is.

SZAK-Sportiskola - Statisztika PSC "B"  2 - 3

A csoport legjobbját is megizzasztottuk, méghozzá ismét Benkő Anett vezérletével. Két nálánál előrébb jegyzett, válogatott játékost győzött le. Talán élete legjobbját produkálta. Mellette másik két versenyzőnk is nagyot küzdött, mindent megtettek a továbbjutás érdekében.

Ifjúsági leány csapattal még sohasem vettünk részt országos csapatbajnokságon. Most is esélytelenként utaztunk a fővárosba, ráadásul a lehető legnehezebb sorsolást kaptuk. Ennek ellenére majdnem sikerült az extra bravúr, a továbbjutás. Minden dícséretet megérdemel valamennyi játékosunk a két nap teljesítménye alapján!
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar