Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Szent László király utca 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu


Hírek

3 arany és 1 ezüst éremmel örvendeztették meg iskoláikat a SZAK-Sportiskolás versenyzők

3 arany és 1 ezüst éremmel örvendeztették meg iskoláikat a SZAK-Sportiskolás versenyzők

A novemberi megyei diákolimpiáról 6 SZAK-Sportiskolás versenyzőnk harcolta ki a továbbjutást az országos döntőre, amelyet az elmúlt hétvégén rendeztek meg Karcagon. Az I-II. korcsoportban - amely az általános iskola 1-4. osztályát jelenti - valóságal taroltunk! 

Arany érmet szerzett a Gothard Jenő Általános Iskola fiú csapta az I-II. korcsoportban! A Gergely Márk, Szarka Gábor, Kovács Bálint összeállítású csapat fölényesen nyerte valamennyi mérkőzését. Gergely Márk és Szarka Gábor valamennyi összecsapását (6-ból 6-ot) megnyerte, Kovács Bálint - aki még nem rég óta jár edzéseinkre - pedig a felét (6-ból 3-at). A döntőben a siófoki Beszédes József Általános Iskola csapatát győzte le a Gothard  2-1 arányban.

Arany érmet szerzett a Bólyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 4. osztáylos tanulója Molnár Liza, I-II. korcsoport "A" kategória egyéni versenyszámában. Liza az igazolt versenyzők között olyan fölénnyel nyert, hogy még játszmát sem veszített! Budapesti ellenfelet győzött le a döntőben.

Arany érmet szerzett a Gothard Jenő Általános Iskola 3/B. osztályos  tanulója Gergely Márk, az I-II. korcsoport "B" kategóriájában, egyéniben. Márk is óriási fölénnyel nyerte meg a nem igazoltak versenyszámát, mindössze a döntőben bukott egy szettet siófoki ellenfelével szemben. A döntőig - beleértve a szombati csapat mérkőzéseket is - minden mérkőzését 3-0-ra nyerte meg 9 éves versenyzőnk.

Ezüst érmet szerzett a Reményik Sándor Evangélikus Iskola 4. osztályos tanulója Poór Balázs, az I-II. korcsoport "A" kategória egyéni számában. Nem sok hiányzott kis csapatunk 4. arany érméhez, hiszen Balázs 2-0-ra vezetett már a döntőben a gödi Lovas Csongorral szemben. Több lehetőséget elszalasztva végül a dobogó 2. fokára állhatott fel.

GRATULÁLUNK ÉRMESEINKNEK, AKIK NAGY ÖRÖMET SZEREZTEK ISKOLÁIKNAK IS!

a III-IV. korcsoport "A" kategóriájában Puklér Júlia képviselte még a Zrínyi Ilona Áltlános iskolát. Julcsi jól küzdött, de a nem jutott tovább a selejetezőkből.
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar