Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

Bükfürdő Kupa: Hullámzó teljesítmények

Bükfürdő Kupa: Hullámzó teljesítmények

Az ország legjobb újonc versenyzőivel vették fel a küzdelmet SZAK-Sportiskolás fiataljaink két korcsoportban. Az U11-esek között 4, az U13-as korcsoportban pedig 6 játékosunk (2 lány, 4 fiú)  állt asztalhoz. Szinte valamennyüknek voltak rossz és egészen jó pillanatai.

A legszebb eredményt ezúttal is Molnár Liza (U9) szállította nekünk, aki fokozatosan tudta javítani játéka színvonalát. A legkisebbek között (U11) ranglista pozíciójának megfelelő helyen, a 9-12. helyen fejezte be a versengést. A 4 évvel idősebbeknél viszont kiemelkedőt nyújtott. Selejtező csoportjából továbbjutva Gajdács Adriennel (ATSK Szeged) kellett megküzdenie a 16 közé jutásért, akit szép játékkal 3-0-ra legyőzött. Bravúros teljesítménye után a 2. helyen kiemelt Adamik Csengétől (Tatai AC) szenvedett vereséget, és nem jutott a 8 közé.

Képünkön: Molnár Lizának edzője, Vaida Florin ad tanácsot a nyolcaddöntőben.

A leghullámzóbb teljesítményt Horváth Gábor (U11) nyújtatta. Saját korosztályában többször is kedvetlenül játszott, ám szerencsére váratlan vereségeket nem gyűjtött be emiatt. Ranglista helyezésének megfelelően a legjobb 16 között végzett. Az U13-asoknál már sokkal motiváltabb volt, és persze már jól is játszott. A selejtező csoport megnyerése után a főtáblára jutott, ahol a kiemelt Molnár Levente (Orosháza) ejtette ki a 16 közé jutásért. Gábor itt is a ranglista pozíciójától elvárható helyen végzett.

Két korcsoportban tudott még indulni testvérpárosunk Poór Patrik (U11) és Poór Balázs (U9). A legkisebbek között 1 győzelmet és 1 vereseéget szereztek. Patriknak ez elég volt a főtáblára jutáshoz, ám Balázsnak - körbeverés miatt - sajnos már nem. Patrik a soproni Imre Gábortól kapott ki a folytatásban, a 16 közé jutásért. Az U13-as kategóriában midketten kiestek a selejtezők során.

Koruknál fogva az U13-as korcsoportban állhatott csak asztalhoz Puklér Júlia (U13) illetve Papp Zsigmond (U12). Julcsi 2 vereséggel, Zsiga pedig 1 győzelemmel és 1 vereséggel búcsúzott a selejtezők során.

Eredmények:

http://moatsz.hu/index.php/eredmenyek/hazai-eredmenyek/2837-bukfurdo-kupa-i-osztalyu-utanpotlas-ujonc-serdulo-leany-es-fiu-asztalitenisz-ranglistaverseny-eredmenyei
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar