Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

Ifjúsági és Serdülő Magyar Bajnokságon jártunk!

Ifjúsági és Serdülő Magyar Bajnokságon jártunk!

Az év legfontosabb versenyén, az Országos Bajnokságon álltak asztalhoz ifjúsági és serdülő játékosaink Budapesten, a Marczibányi téri asztalitenisz csarnokban. A rendezvény azért került 3 napon keresztül lebonyolításra, mert ismét rendeztek - szombaton - vegyes páros számokat mindkét korosztályban.

Az első - pénteki - nap kiválóan sikerült Rónafalvi Petrának (11. hely) a serdülő korosztályban. Akárcsak a legutóbbi alkalommal ismét szép játékkal verekedte be magát a legjobb 8 közé. Ezúttal is Szilasi Flórát (Szekszárd AC) győzte le a nyolcaddöntőben, mint a MOATSZ Kupán. Drabant Anitától (Kecskemét) kapott ki a 4 közé jutáésrt 4-1-re. Ugyancsak 8 között végzett az egynemű és a vegyes párosban. Kenesey Blankával (Kecskemét) illetve Bartal Tamással (BVSC-Zugló) most indult először párosban, illetve vegyes párosban és kimondottan jól is játszottak. Főleg vegyesben számít bravúrnak a teljesítményük, hiszen az első fordulóban megverték a 3. kiemelteket. Ezek után közel álltak az éremhez is, ám 3-1-re kikaptak.

Az ifjúságiaknál meglehetőséen kevesen indultak. A 36 induló miatt csak 16-os főtáblát rendeztek, ahová csak Benkő Anett tudott bejutni. Ott az 1. helyen kiemelt Fehér Orsolya verte meg 4-1 arányban.
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar