Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

Kezdődik a bajnoki pontvadászat

Kezdődik a bajnoki pontvadászat

Alig egy hét múlva megkezdődik a 2017-2018-as bajnoki évad! A szeptember 16-án induló szezonban ezúttal is két csapattal vesz részt a SZAK-Sportiskola.

Évadunk azonban nem kezdődik gond nélkül. NB I-es női csapatunktól ugyanis távozott Benkő Anett, aki visszaköltözött Orosházára. Pótlását a mai napig nem tudtuk megoldani, így még csapatunk összeállítása is erősen kérdéses. Jelenlegi játékos keretünk:

Beke Csilla, Schreiner Lilla, Rónafalvi Petra és Nagy Réka.

Ezen küvül további problémát jelent, hogy nem csak a Dunántúli csapatok ellen kell játszanunk. Az egész országban mindössze 11 csapat nevezett az NB I-re, így nem lesz területi megosztás. Nyíregyházára, Orosházára, Soltvadkertre is el kell utaznunk további 7 dunántúli csapat mellett. Ez anyagilag is jelentős többlet terhet jelent. Az első fordulóban éppen Orosházára kell utaznunk! Elkezdjük, de nem biztos, hogy be is tudjuk fejezni női együttesünkkel az évadot.

Férfi csapatunk tavaly gond nélkül nyerte meg az NB III-as bajnokságot, így most komolyabb kihívás vár rájuk. Meglehetősen erős NB II-es csoportba soroltak be bennünket ugyanis. igaz, hogy 3 játékosunk is megjárta már korábban az NB I-es és az extra ligát is, de az nem mostanában volt.  Ennek ellenére azt várjuk a Németh Dávid, Szarka Zsolt, Szarka Tibor ifj., Nagy Martin összeállítású csapattól, hogy a bajnoki táblázat elején végez majd. Legnagyobb ellenfelünknek a Postás SE tűnik, akik nem titkolják, hogy meg akarják nyerni a bajnokságot.l Nekünk nem feltétlenül ez a célunk!

Az első fordulóban - szeptember 16-án - a Polgárdi SE látogat majd hozzánk 10 órai kezdettel.
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar