Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

Molnár Liza bronz érmet szerzett az utánpótlás Budapest Bajnokságon

Molnár Liza bronz érmet szerzett az utánpótlás Budapest Bajnokságon

Utoljára 3 évvel ezelőtt fordult elő, hogy országos ranglistaversenyen érmet tudott szerezni SZAK-Sportiskolás versenyző. (Akkor Németh Máté lett 2. helyezett a legkisebb újonc számban). Ezúttal Molnár Liza (U10) vehetett át bronz érmet az U11-es korcsoportban.

Liza játszma veszteség nélkül jutott túl a selejtezőkön és a főtábla első fordulóján. Ezután a rangista 3. helyezettjét, Jakab Orsolyát győzte le 3-1, ami az elődöntőbe jutást jelentette számára. A végső győztes Molnár Kendra állította meg őt a döntőbe jutásért  3-0-val. Fontos kiemelni, hogy versenyzőnk egy évvel fiatalabb ennél a korcsoportnál!

A fiúk már sokkal mérsékeltebben szerepeltek, nem tudtak meglepetést okozni versenyszámaikban. Volt pedig egy főtáblás kiemeltünk is Horváth Gábor (15. helyezett a ranglistán) személyében. Neki nem kellett selejtezőt játszania az U13-asok között.

Gábortól vártuk volna, hogy a 16 közé jut, ám a lehető legminimálisabb különbséggel (döntő szett 13-11-re) kikapott dunakeszi ellenfelétől. Poór Balázsnak, Poór Patriknak és Pap Zsigmondnak nem sikerült túljutnia a selejtezőkön.

Az U11-esek között Poór Balázs, az U12-eseknél pedig Horváth Gábor juott a legjobb 16 közé. Mindkét fiútól egy kicsivel többet vártunk saját korosztályukban.

A Budapest Bajnokság jegyzőkönyvei itt megtekinthetők:

http://moatsz.hu/index.php/hirek/utanpotlas/3121-a-2018-evi-utanpotlas-budapest-bajnoksag-i-o-orszagos-ranglistaverseny-eredmenyei
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar