Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Szent László király utca 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu


Hírek

Molnár Liza címeres mezben

Molnár Liza címeres mezben

A SZAK-Sportiskola 10 éves játékosa két versenyszámban állt asztalhoz az Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságon. Az U13-as kategóriában csapatban, az U11-ben pedig egyéniben képviselte hazánkat és egyesületünket.

Molnár Liza (edzője Vaida Florin) Magyarország "B" csapatában Szosznyák Emmával indult.  A selejtezőben két német és egy szlovák együttest legyőzve meglepetésre az 1. helyen végeztek, és jutottak a főtáblára. A csoport küzdelmek során mindössze egy meccset veszített e két lány. A főtábla első fordulójában óriási csatát vívtak Szlovákia I. csapatával, ám sajnos a végén 3-1-re kikaptak és nem jutottak a legjobb 8 közé.

Liza az U11-es korcsoportban indult egyéniben, ahol szintén kemény ellenfelekkel kellett megküzdenie. Már a csoportban találkozott a későbbi ezüst érmessel, akitől kikapott, de 2. helyen továbbjutot a főtáblára. A 8 közé jutásért egy azerbajdzsáni ellenfelet győzött le könnyedén 3-0-ra. A verseny legizgalmasabb összecsapása következett ezután, a német Stefanska ellen. A negyeddöntőben 1-0-s vezetés után 3 már megnyertnek hitt játszmát veszített el játékosunk és sajnos  kiesett. Ellenfele ezután megnyerte a versenyt.

Részletes eredmények:

http://minicadet.ppong.hu/eredmenyek/
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar