Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

Molnár Liza kiemelkedő nemzetközi sikert ért el Zágrábban!

Molnár Liza kiemelkedő nemzetközi sikert ért el Zágrábban!

66. alkalommal rendezték meg Zágrábban a "Zagiping" nemzetközi utánpótlás versenyt,  melyre a hazai ranglistavezető Molnár Liza is elutazott. Játékosunk az U11-es korosztály egyéni és csapat számaiban állt asztalhoz.

Ritkaság számba megy - még nemzetközi versenyeken is -, hogy a legkisebb korcsoportban olyan sok lány versenyző induljon, mint ezúttal Zágrábban. Az U11-eseknél 109 (!) indulót regisztráltak! Liza csapatban egy helyi versenyzővel rajtolt. 3 selejtezős és 2 főtáblás győzelmet követően estek ki a negyeddöntőben, miután két védőjátékossal kerültek szembe..

Szombaton remekül kezdte Liza az egyéni versenyszámot, hiszen a selejtező csoportjában legyőzte az első helyen kiemelt Pustaj Victoriát. Őt is és másik két selejtezős mérkőzését is 3-0-ra nyerte versenyzőnk és a főtábla 1. pozíciójára lett így jogosult. Még aznap egy 3-1-es sikerrel jutott a legjobb 16 közé.

A vasárnapi folytatásban ismét egy védő játékossal került össze és alaposan meg kellett dolgoznia a 3-1-es sikerért. A negyeddöntőben egy két fejjel magasabb szerb lányt győzött le 3-0-ra imponáló játékkal. Svéd ellenfél következett ezután az elődöntőben,  ahol nem csak az ellenféllel, hanem a 3 napos fáradtsággal is meg kellett küzdeni. Az újabb győzelem már a döntőt jelentette Liza számára, ahol egy Román lány várt rá.

A döntőre teljesen kiegyenlített csata, és magas színvonal volt a jellemző. Liza a lehető legkisebb különbséggel kapott ki 3-2-re. Az ezüst érem szenzációs nemzetközi sikernek számít, főleg úgy, hogy csütörtökön még betegen indult  el Zágrábba.
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar