Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Szent László király utca 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu


Hírek

Molnár Liza robbantott a TOP 24 bajnokságon

Molnár Liza robbantott a TOP 24 bajnokságon

Szenzációs produkcióval rukkolt elő a SZAK-Sportiskola 10 éves üdvöskéje, Molnár Liza (10), az újonc TOP 24 bajnokságon, Budapesten. Az év egyik legnehezebb és legrangosabb versenyére ranglista 17.-ként utazott el abban a reményben, hogy két nap alatt 11 olyan mérkőzést tud játszani erős ellenfelek ellen, ami a fejlődését jelentősen segítheti. Nem az eredményességet tekintettük tehát elsődlegesnek, hanem a kiváló versenyzési lehetőséget. tartottuk szem előtt.

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy már a csoport küzdelmek során megver nálánál lényegesen előrébb jegyzett játékosokat. 3-0-ra verte a 2. Letanóczki Dalmát (KSI SE), vagy 3-1-re a 11. Ádám Flórát (Szekszárd AC).4 győzelemmel és 1 vereséggel a 6 fős selejtező csoport 2. helyén végzett, ami azt jelentette, hogy a folytatásban a TOP 8-ban játszhat tovább.

Egy ilyen fiatal versenyzőnek a TOP 24 bajnokság rendkívüli szellemi és fizikai megterhelést jelent, hiszen egymás után kell kiélezett mérkőzéseket játszani teljes odafigyeléssel. Vaida Florin tanítványa azonban ezt is kiválóan megoldotta, hiszen a legjobb 8 között is szerzett még 2 értékes győzelmet és végül az 5. helyezést szerezte meg. Ez a 3 évvel idősebbek között szenzációs teljesítménynek számít! (Fotónkon jól látható, hogy Liza mennyivel kisebb konkurenseinél.) Liza ezzel a sikerével a 12. helyre lépett előre az U13-as ranglistán!

A verseny jegyzőkönyvei itt megtekinthetők:

http://moatsz.hu/images/2018UP_versenyek/Ujonc_Top24/UjoncTop24L_2018.pdf
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar