Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Szent László király utca 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu


Hírek

NB I: Kiesési rangadót veszítettünk

NB I: Kiesési rangadót veszítettünk

A bentmaradás szempontjából rendkívül fontos találkozót játszottunk a hétvégén hazai pályán. A lehetőségeinkkel - mint már többször is - ezúttal sem tudtunk élni.

SZAK-Sportiskola - PTE-PEAC III. 7 - 10

A páros döntetlent követően éppen a legfontosabb szakaszban, a mérkőzés elején nem tudtunk szoros összecsapásokat megnyerni.. Szarka Zsolt 2-0-s előnyről, Németh Dávid pedig a vendégek legjobbja ellen veszített 3-2-re. Innentől kezdve csak végig csak a pécsiek hátát néztük. 2-6-os állás kialakulásáig 3-szor kaptunk ki döntő játszmában, ami egy kiesési rangadón nem fér bele. Közel jártunk az egyenlítéshez a folytatásban, 5-7-nél azonban Szarka Tibor ifj. bukott egy 5 játszmás mérkőzést, így még a pontszerzés lehetősége elszállt.

Igaz, hogy a PEAC 3. csapata nagyon ritkán játszik a legerősebb összeállításában, mint most is, mégis - ugyan úgy, mint Pécsen - itthon is megvoltak a győzelmi - de minimum a pontszerzési - lehetőségeink. Mint már többször is ebben a szezonban - talán nem véletlenül - ezúttal sem tudtunk a kritikus pillanatokban szoros mérkőzést nyerni. Bentmaradási esélyeink így már csak matematikaiak.

Győztek:

Szarka Zsolt 2, Németh Dávid 2, Szarka Tibor ifj. 2, Németh D.-Szarka T. páros ill.

Dudás Róbert 4, Mihalovity Dominik 3, Dr. Ács Pongrác 1, Pedram Mirshahvalad 3/1, Dudás-Ács páros
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar