Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

NB I női: Jó hangulatú, izgalmas mérkőzésen szereztük meg első győzelmünket.

NB I női: Jó hangulatú, izgalmas mérkőzésen szereztük meg első győzelmünket.

Miután mindkét párosunk 2-0-s vezetésre tett szert, már majdnem örömködtünk a kiváló kezdésnek. Nem sokkal később azonban arcunkra fagyott a mosoly, mert mindkét kettősünk innen kapott ki 3-2-re. (0-2)

Szerencsére a rossz kezdés nem vette el lányaink kedvét, az első fordulóban már fodítani is tudtunk, miután mindenki nyert. (4-2) Ekkor bántuk igazán, hogy elszúrtuk nyerési esélyeinket a két páros összecsapáson. 6-0-s vezetés után nem sokat kellett volna már izgulni. Így azonban kellett, mivel a 2. forduló végére egyenlítettek a Győriek. Csak Beck Szilvia nyert ebben a fordulóban. (5-5)

A folytatásban is sok szoros meccset játszottunk, ám ezeket rendre mi nyertük. A 3. fordulót 3-1-re, a 4-et pedig ismét 4-0-ra nyertük. Így lett a küzdelmes mérkőzésből nagy különbségű győzelem a legvégére. (12-6)

Csaknem 20 évet követően állt asztalhoz egyesületünk színeiben Beck Szilvia (képünkön), aki nagyon izgult, annyira bizonyítani akart. Bizonyított is! Valamennyi mérkőzését megnyerte, mindössze 2 játszmát veszített! Dicséretet érdemel még Beke Csilla, és a 15 éves Rónafalvi Petra is, aki két összecsapását is 0-2-ről fordított meg.

Győztek:

Beck Szilvia 4, Rónafalvi Petra 3, Beke Csilla 3, Schreiner Lilla 2 ill.

Kiss Anikó 2, Torma Luca 1, Bálint Brigitta 1, Kiss-Szollár páros, Bálint-Csiba páros
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar