Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

Országtos újonc csapatbajnokságon és az újonc MOATSZ Kupán jártunk

Országtos újonc csapatbajnokságon és az újonc MOATSZ Kupán jártunk

Három napos versenyre utaztunk a hétvégén az összes újonc fiú versenyzőnkkel. Pénteken és vasárnap az országos csapatbajnokságra, szombaton az egyéni számokra, a MOASZ Kupára került sor két korcsoportban. (Egyetlen leány versenyzőnk - Molnár Liza - betegség miatt nem indult a ranglistaversenyen.)

Az első napon a csapat selejtezők során egy könnyű és egy nehéz meccset játszottunk. A Kispest "B" együttesével kezdtünk:

SZAK-Sportiskola - Kispest "B" 3 - 0   Győztek: Horváth Gábor 1, Gergely Márk 1, Poór Patrik 1

A DVTK ellen a folytatásban már alaposan megizzadtunk. 2-2-es állásnál Poór Balázs vesztett állásból fordított és csoport győztesként kerültünk a vasárnapi főtáblára.

SZAK-Sportiskola - DVTK 3 - 2 Győztek: Horváth Gábor 1, Poór Balázs 1, Gergely Márk 1

A folytatásban - vasárnap - játék nékül kerültünk a legjobb 8 közé, mivel a Debreceni ABE nem jelent meg a mérkőzésen. A negyeddöntőben a veseny 3. kiemeltje, a BVSC "A" csapata várt ránk.

BVSC "A" - SZAK-Sportiskola 3 - 0   A Gergely Márk, Szarka Gábor, Poór Patrik összeállítású csapatunk sajnos még játszmát sem tudott nyerni a fővárosiak ellen.

A csapatversenyek köztes napján - szombaton - egyéniben bizonyíthattak játékosaink. Az U11-ben 3-an, az U13-ban már mind az 5 játékosunk asztalhoz állt.

A legjobb eredményt Poór Balázs (képünkön) érte el U11-ben. Két főtáblás győzelme utána a MALÉV-os Bodnár Bendegúztól kapott ki az elődöntőben. A megszerzett bronz érem ellenére maradt bennünk hiány érzet, hiszen legutóbb "Bazsa" legyőzte a fővárosi fiút.

U11-ben még Gergely Márk tudta felküzdeni magát a 16-os főtáblára. 9 éves versenyzőnk Lindner Zétény ellen 3 meccslabdát elszalasztva esett ki a nyolcaddöntőben. Nem érdemelt vereséget. Szarka Gábor a selejtezőkből nem tudott főtáblára kerülni.

Az idősebbek között - az U13-ban - Horváth Gábor főtáblás kiemeltként rajtolt, ám nem tudott túl lépni a selejtezőből érkező ellenfelén. Poór Balázs, Gergely Márk, Poór Patrik és Szarka Gábor nem tudott fútáblára kerülni.
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar