Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail: pingpong@t-online.hu
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

Újonc csapatbajnokságon és MOATSZ Kupán jártunk

Újonc csapatbajnokságon és MOATSZ Kupán jártunk

Az országos  csapatbajnokság és MOATSZ Kupa mindig komoly erőpróbát jelent a legkisebb korosztálynak, ezúttal még nehezebb volt számukra. Három napon keresztül kellett helyt állni és a legjubb formájukat hozni, a szokásos kettő helyett. Külön napon rendezték a csapat selejtezőket és a főtábla küzdelmeit, ezért nyúlott hosszúra a verseny.

Újonc csapatbajnokság:

Az első napon (pénteken) a csapat selejtezőket rendezték, ahol három szép győzelmet aratunk:

SZAK-Sportiskola - Nagykanizsai Sörgyár 3 - 0 (Horváth Gábor 2, Papp Zsigmond 1)

SZAK-Sportiskola - Budaörsi SC II. 3 - 0 (Horváth Gábor 1, Papp Zsigmond 1, Poór Patrik 1)

SZAK-Sportiskola - Gödöllő 3 - 1 (Poór Patrik 2, Poór Balázs 1)

A főtáblán (vasárnap) már nem ment ilyen jóll, a nyolcaddöntőben búcsúztunk a közdelmektől. A KSI SE 2. csapata bizonyult túl nagy falatnak, csak megszorítani tudtuk őket.

KSI SE II. - SZAK-Sportiskola 3 - 0

MOATSZ Kupa:

A két csapat versenynap között - szombaton - az U11-es és U13-as egyéni küzdelmeket rendezték, népes indulói létszámmal. Eredményeink:

Az U11-es korcsoportban csak Poór Balázs állt asztalhoz, de nem volt szrencséje a sorsoláskor. A későbbi győztessel került egy csoportba, így "csak" a 2. helyen jutott a főtáblára. Emiatt aztán a sorsolása is nehezebb volt, mégis hajszálnyira volt a legjobb 8 közé jutástól. Kasa Zsombortól (ATSK Szeged) kapott ki a döntő szettben 12-10-re.

Az idősebb korosztályban a papírformának megfelelően csak Horváth Gábornak volt reális esélye a 32-es főtáblára jutni, amit gond nélkül meg is tett.  Tótin Kristóftól (Ceglédi VSE) kapott kia 16 közé jutásért 3-0-ra.

Bravúrnak számított, hogy a még csak U10-es Poór Balázs megnyerte selejtező csoportját, és a főtáblás bejátszó mérkőzésen szenvedett csupán vereséget. Pontot szerzett ezzel, akárcsak Poór Patrik és Papp Zsigmond, akik két-két győzelmet is elkönyvelhettek. Patrik csak körbevezést követően csúszott le a továbbjutásról.

http://moatsz.hu/index.php/eredmenyek/hazai-eredmenyek/3239-a-2018-evi-ujonc-leany-es-fiu-moatsz-kupa-es-csapatbajnoksag-eredmenyei

Molnár Liza betegség miatt sajnos nem tudott részt venni a lányok versenyén.
Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar